Поштовани родитељи, драга децо, позивамо Вас да посетите  YouTube канал ПУ „Нада Наумовић“.

ПУ „Нада Наумовић“ чији је оснивач град Крагујевац прва је предшколска установа у прелепом граду на Лепеници. Постојимо и делујемо преко 70 година.

У 9 објеката најлепше тренутке одрастања у овој години са нама дели преко 2 000 деце и њихових породица.

Унапређење компетенција родитеља и промовисање квалитетног родитељства као одговор на све родитељске дилеме, бриге и приоритете подржавамо сада и на један другачији начин, али свакако на корист Ваших породица.

У том смислу, сврха YouTube канала је да Вас као родитеље и старатеље подржи и покуша да одговори на све изазове родитељства са којима се суочавате. Кроз презентације, филмиће, колаже, покушаћемо да појаснимо, да одговримо, да Вас усмеримо у дилемама за које сте најчешће и тражли нашу подршку попут тога како да дете једе разноврсно, шта када дете изражава бес, које играчке стимулишу дечји развој и слично. Имаћете прилику да видите и чујете шта о овим и сличним темама кажу наши васпитачи, психолог, педагози, нутрициониста, сарадник за социјална питања или сарадници на превентивној здравственој заштити.

Надамо се да ће Вам разноразни садржаји на нашем  YouTube каналу  бити корисни.

У коментарима можете поделити своје мишљење са нама, али и дилеме, недоумице и изазове са којима се као родитељи и старатељи суочавате. Чекамо Вас!

Линк нашег канала : https://www.youtube.com/channel/UC5Kxq3RJBv8fwP-lHlMIsMQ