БАМБИ

Почетна > Вртићи > БАМБИ
БАМБИ
Зовем се Бамби. Сви знају да сам  вртић за децу. До мене се лако стиже: у самом сам центру  града. Краси ме лепо двориште са фонтаном.
А да не причам колико тек имам  справа за дечју игру?!Имам тобогане, љуљашке, пењалице, вигваме и леп трем за цртање. Могу да их користе и деца која нису моји васпитаници.
Такав сам споља, а изнутра још лепши!Смислио сам  пет васпитних група за децу различитог узраста. Собе су ми велике, простране и светле. Пуне су разноврсних  играчака и дечјих радова. Да не заборавим: имам и  клуб. Ту се друже моја деца  пре доручка и пред одлазак  кући.
Моје су васпитачице ведре и са децом стално смишљају како да ме што боље украсе.
Ове године су ме баш изненадиле  својом намером да са децом и родитељима побољшају квалитет дечје игре. Чак су и сачиниле и план  израде дидактичких средстава.
Код мене се стално чује  музика и  научи нешто ново. Тако и ја учим о занимањима људи, о биљкама, животињама, бројевима... Научио сам и много поучних прича.Често се деси и да посетим неке далеке крајеве у којима никад нисам био. Моја се  деца уче лепом понашању  и дружењу.
Стално сам испуњен дечјим смехом, али понекад и плачом.
Од понедељка до петка сам пресрећан због гужве која ме испуњава. Викенд ми није омиљен. Тада сам без деце.
Сви знају да сам  комуникативан и весео. Волим слободу и отворен сам за нова дружења. Па изволите, децо, дођите, да ме упознате!
 
 
 
Главни васпитач:Сузана Миловановић
УЛ. Саве Ковачевића 30.
Контакт телефон:034/335-058
Е-ПОШТА: bambi@nadanaumovic.rs