YOUTUBE КАНАЛ


 
Поштовани родитељи, драга децо, позивамо Вас да посетите  YouTube канал ПУ „Нада Наумовић“.
ПУ „Нада Наумовић“ чији је оснивач град Крагујевац прва је предшколска установа у прелепом граду на Лепеници. Постојимо и делујемо преко 70 година.
У 9 објеката најлепше тренутке одрастања у овој години са нама дели преко 2 000 деце и њихових породица.
Унапређење компетенција родитеља и промовисање квалитетног родитељства као одговор на све родитељске дилеме, бриге и приоритете подржавамо сада и на један другачији начин, али свакако на корист Ваших породица.
У том смислу, сврха YouTube канала је да Вас као родитеље и старатеље подржи и покуша да одговори на све изазове родитељства са којима се суочавате. Кроз презентације, филмиће, колаже, покушаћемо да појаснимо, да одговримо, да Вас усмеримо у дилемама за које сте најчешће и тражли нашу подршку попут тога како да дете једе разноврсно, шта када дете изражава бес, које играчке стимулишу дечји развој и слично. Имаћете прилику да видите и чујете шта о овим и сличним темама кажу наши васпитачи, психолог, педагози, нутрициониста, сарадник за социјална питања или сарадници на превентивној здравственој заштити.
Надамо се да ће Вам разноразни садржаји на нашем  YouTube каналу  бити корисни.
У коментарима можете поделити своје мишљење са нама, али и дилеме, недоумице и изазове са којима се као родитељи и старатељи суочавате. Чекамо Вас!
 Уређивачки тим ПУ „Нада Наумовић“ започиње своје делање након 25.12.2021. године када је директорка најавила постојање јутјуб канала Установе чији је циљ пружање подршке породици, а који је едукативног и информативног карактера. Чланови Уређивачког тима су васпитачи и медицинске сестре васпитачи, креативци и особе које се свакодневно стручно усавршавају како у областима које се односе на васпитно-образовни рад, тако и у области дигиталних технологија. Наша улога је прикупљање, прегледање, модификовање и емитовање садржаја на јутјуб каналу.
Најпре испитујемо потребе породица, проналазимо стручни кадар који ће на нај адекватнији начин одговорити на дилеме и пружамо техничку подршку у виду израде и емитовања видео записа. У изради видео записа учествују сви запослени у Установи, по потреби и локална заједница. Наши видео записи наилазе на позитивне реакције, а што је најважније доприносе томе да и посредно будемо подршка родитељима, одговоримо на поједине дилеме родитељства.
Драги родитељи, све наше видео записе можете погледати на нашем јутјуб каналу „Предшколска установа Нада Наумовић Крагујевац“. Уколико имате било какве предлоге, сугестије и идеје будите слободни да нам се обратите тако што ћете оставити коментар испод наших видео записа. Ако Вам је у нечему потребна наша подршка, пишите нам на нашу мејл адресу  jutjubkanalnn@gmail.com. Радо ћемо одговорити на Ваше дилеме.