СУНЦЕ

Почетна > Вртићи > СУНЦЕ
СУНЦЕ
Вртић  ,,Сунце"“  бави се васпитањем и образовањем деце од две и по до седам година. Вртић „Сунце“ је објекат новијег датума.Почео је са радом 2008. године.Од тада до данас, израстао је у вртић који под својим окриљем има 5 васпитних група. Запослени теже  усавршању васпитно-образовног рада,пратећи нове методичке,педагошке и друштвене тенденције,данас смо вртић који,у складу са развојним потребама и могућностима деце,интересима родитеља и друштва као целине,доприноси остваривању општег и јединственог образовања и васпитања.
Вртић се налази у насељу Бубањ .У близини вртића је Скупштина града, Дечја библиотека, језеро „Бубањ“, Позориште за децу, основне школе „Радоје Домановић“ и „Светозар Марковић“, мала пијаца „Бубањ“, етно музеј, вртић „Црвенкапа“. Пошто вртић дели исто двориште са вртићем ,,Лане", практикује се интензиван тимски рад и интеракција деце оба  вртића .У досадашњем раду вртић је остваривао добру сарадњу са породицом и локалном заједницом. Родитељи су активни учесници у реализацији програма рада вртића и то кроз: учешће у радионицама за децу и родитеље, акције , манифестације, приредбе, родитељске састанке .
Вртић гради реални програм у складу са Правилником о основама програма предшколског васпитања и образовања „Године узлета“.

 

Главни васпитач:Слађана Чађеновић
УЛ.Црвене заставе бб.
Контакт телефон: 034/372-980