Сунце

Почетна > Вртићи > Сунце
Сунце

Вртић ,,Сунце“ се налази у насељу Бубањ, у улици Црвене заставе бб.Један је од новијих објеката у нашој Установи.Површина објекта износи 500m2.Пет радних соба одише топлином, како само име вртића говори .Пространо двориште је место за игру у ком заједно одрастају малишани вртића „Сунце“ и „Лане“.

Десет васпитача се свакога дана несебично даје деци, а медицинска сестра на превентивној здравственој заштити брине о њиховом здрављу.У вртићу је и стручни сарадник,психолог, наше Установе . А наш највећи успех свих запослених у вртићу „Сунце“ јесу дечји осмеси и задовољство.

Вртић остварује добру сарадњу са породицом и локалном заједницом.Родитељи су активни учесници у реализацији програма рада вртића и то кроз: учешће у радионицама за децу и родитеље,акције , манифестације, приредбе, родитељске састанке ...

У вртићу су , као посебни програми , организовани часови енглеског језика за децу старије и предшколске групе, као и играоница ,,Пужић“ за децу од 3-5,5 година која нису обухваћена предшколским програмом.

Врата вртића „Сунце“ сунцем обасјана отворена су за све који носе дете у себи.

Контакт телефон: 372-980

e-mail: lanesunce@nadanaumovic.rs