Полетарац

Почетна > Вртићи > Полетарац
Полетарац

Вртић „Полетарац“, смештен у наесљу Аеродром највећи је вртић наше Установе. У њему свакодневно борави око 500 малишана, у 14 група, док се кроз припремно предшколски програм за школу припремају деца у 4 групе.

У вртићу „Полетарац“ се реализује и додатни програм –играоница „Пужић“ у коме тренутно борави 24-ро деце.

Шесту годину за редом, развијамо дечји дух и тело кроз програм „Буди прав-бићеш здрав“. Фискултурна сала је опремљена средствима и реквизитима који нам омогућавају реализацију овог програма који има за циљ : Превенцију разних деформитета код деце.

Сала задовољава дечије потребе за заједничко дружење деце из други васпитних група, организовање разних приредби,з аједничких активности.

У вртићу је оформљен центар „Игралица –причалица“ ,који је опремљен дидактичким средствима у циљу успешније реализације говорних активности,говорних игара, а све у циљу правилног изговара гласова и речи код деце.

Да би били здрави, срећни и полетни дођите да заједно одрастамо у вртићу „Полетарац“

Контакт телефон: 370-041

e-mail: poletarac@nadanaumovic.rs

Полетарац јаслице

Јаслице „Полетарац“ налазе се у оквиру вртића „Полетарац“ у насељу Аеродром,савршено ушушкане и окружене зеленилом. Наше јаслице су највеће у граду. Настојимо да будемо што боља допуна породичном васпитању,уз подстицање развоја сваког детета. У зависности од узраста деце организован је комплетан простор наших јаслица. Ту бораве деца од 6 месеци до 3 године, организована у 5 васпитних група - две млађе,једна средња и две старије групе. Наш главни покретач је млади тим задужен за осмишљавање и реализацији плана и програма за рад са децом. Настојимо да путем свакодневних занимљивих активности наведемо децу да буду креативна,испољавају своје жеље и замисли како би стекли самопоуздање у себе и свет око себе.

Позитивна атмосфера која влада у нашим јаслицама задужена је за добро расположење свих малишана и њихов свакодневни напредак.

Контакт телефон: 370-041

e-mail: poletarac@nadanaumovic.rs