ПОЛЕТАРАЦ

Почетна > Вртићи > ПОЛЕТАРАЦ
ПОЛЕТАРАЦ
Вртић „Полетарац“, смештен у наесљу Аеродром највећи је вртић наше Установе. У њему свакодневно борави око 500 малишана, у 14 група, док се кроз припремно предшколски програм за школу припремају деца у 2 групе.
Шесту годину за редом, развијамо дечји дух и тело кроз програм „Буди прав-бићеш здрав“. Фискултурна сала је опремљена средствима и реквизитима који нам омогућавају реализацију овог програма који има за циљ : Превенцију разних деформитета код деце.
Сала задовољава дечије потребе за заједничко дружење деце из други васпитних група, организовање разних приредби,заједничких активности.
Да би били здрави, срећни и полетни дођите да заједно одрастамо у вртићу „Полетарац“.
ЈАСЛИЦЕ
Наше јаслице се налазе тамо где је дете оне су право место за дружење, игру и стицању нових знања. Негу и васпитно-образовни рад заснивамо на поштовању права детета и задовољавању њихових потреба, интереса у складу са развојним могућностима сваког од њих. Настојимо да будемо што боља допуна породичном васпитању. Све оно што породица подстиче и развија код детета ми у јаслицама продубљујемо. У нашим јаслицама, кроз игру, сви учимо о себи, другима и свету који нас окружује.  Учимо да се дружимо, градимо односе, да нам игра буде авантура у којој се осећамо сигурно, припадајуће, срећно. Подршка смо једни другима и колико деца уче од нас, толико и ми учимо од њих. Зато заједно истражујемо, питамо се, тражимо одговоре, посматрамо, предузимамо акције и проширујемо своја знања до крајњих граница активирајући притом све дечије потенцијале и развијамо бројне способности. Деца уче да буду самостална и ми медицинске сестре-васпитачи заједно са родитељима учимо како да их пустимо да се осамостале. Играмо се и кроз игру учимо не само у радним собама јаслица, него и у дворишту, холу, на пијаци, ливади, на улици... На сваком месту у коме се деца осећају пријатно, сигурно, заштићено, опуштено, које нуди подстицај и мотивише на игру, истраживање.
 
Главни васпитач:Данијела Поповић
Главна медицинска сестра васпитач:Биљана Павловић
Ул.Незнаног јунака бб.
Контакт телефон:034/370-041
 Е-ПОШТАpoletarac@nadanaumovic.rs