ЦВЕТИЋ

Почетна > Вртићи > ЦВЕТИЋ
ЦВЕТИЋ

Вртић „Цветић“ је један од вртића који припада Предшколској установи “Нада Наумовић“ из Крагујевца. Основан је 2010 године и налази се у мирном делу града у Цветној улици на Денином Брду.

Вртић има двориште са великом травнатом површином, а део дворишта чине бетонске стазе, пешчаници, справе за игру и башта са лековитим биљем, што пружа могућност свакодневног коришћења отвореног простора за игру и планиране ситуације учења.

Вртић у свом раду примењује концепцију Основа програма „Године узлета“ којом се афирмише вера у капацитете деце да активно учествују у свом учењу и развоју, значај игре и значај заједничког учешћа деце и одраслих.

У вртићу се препознају и уважавају различитости, посебност сваког детета, развојне, културне, социјалне и друге специфичности деце и њихових породица. Води се рачуна о развијању заједништва међу вршњацима, заједништва деце и одраслих, повезивања са породицом и локалном заједницом.

Вртић Цветић“ представља место где је свако дете добродошло, прихваћено и уважено, а односи које гради са децом и одраслима и окружењем су покретачи његовог развоја и учења.

 

Главни васпитач:Душица Кањевац 

УЛ.Цветна бб.

Контакт телефони:034/ 6352-681; 6352-680

 Е-ПОШТА: cvetic@nadanaumovic.rs