Лане

Лане

Вртић ,,Лане“ налази се у насељу ,,Бубањ“, у улици Црвене заставе бб.Заузима површину од 903m2.Из шест радних соба свакодневно одзвањају смех и граја деце. Двориште вртића лети и фискултурна сала зими су омиљена места у којима се друже деца вртића „Лане“ и „Сунце“. Посебну драж дају четири јаслене групе деце узраста 12-36 месеци где уз осам медицинских сестара- васпитача прилику да безбрижно одрастају имају најмлађи .

Вртићу припадају и четворосавне припремне групе у школама у Десимировцу , Реснику, Јарушицама, Церовцу и Лужницама. Подршку у њиховој припреми за полазак у школу даје сарадник за четворочасовни припремни програм . Сва деца су у прилици да усвајају позитивне здравствено-хигијенске навике, док у исто време о њиховом здрављу брине медицинска сестра на превентивној здравственој заштити.

Да би дечји осмеси били блистави и здрави, у вртићу се налази и стоматолошка ординација, чија врата су отворена за децу целе Установе, понедељком и четвртком од 11 до 17 часова и уторком, средом и петком од 07 до 13 часова.
Вртић остварује добру сарадњу са породицом и локалном заједницом.Родитељи су активни учесници у реализацији програма рада вртића и то кроз: учешће у радионицама за децу и родитеље,акције , манифестације, приредбе, родитељске састанке ...

У вртићу се , као посебни програм , организују часови енглеског језика за децу старије и предшколске групе.
Дођите да одрастамо заједно!

Контакт телефон: 334-368

e-mail: lanesunce@nadanaumovic.rs