ОД 23.01.2023. ДО 27.01.2023.ГОДИНЕ
Датум |
Дан |
Доручак |
Ужина |
Ручак |
23.01. |
Понедељак |
Чај,павлака,печеница,хлеб (кајгана) |
Гриз (гриз) |
Јунећа чорба,макарона са сиром (поврће са јунетином) |
24.01. |
Уторак |
Јогурт,прженица
(омлет) |
Воће-кекс
(печена јабука) |
Подварак од кис. купуса,пилеће печење,хлеб (пасирано) |
25.01. |
Среда |
Компот,крем сир,хамбуршка сланина,хлеб (качамак) |
Лења пита (воћна каша са кексом) |
Кромпир паприкаш са поврћем,цвекла салата,хлеб (пасирано) |
26.01. |
Четвртак |
Чај,намаз са јајима, хлеб (каша од јаја) |
Воће- кекс
(гриз медолино) |
Ћуфте у парадајз сосу,гарнир пиринач,свеж купус,хлеб (пасирано) |
27.01. |
Петак |
Јогурт,палента са сиром
(палента) |
Мраморни колач
(колач у млеку) |
Ћушпајз-кромпир-шаргарепа са месом, хлеб (пасирано) |
Датум |
Калорије |
Беланчевине |
Масти |
Угљени хидрати |
Минерали |
Витамини |
||||
Ca |
Fe |
A |
B1 |
B2 |
C |
|||||
23.01. |
933/880 |
32/29.9 |
35.7/31 |
130/126 |
587/465 |
4.2/2.7 |
688/646 |
0.31/0.19 |
0.69/0.55 |
16/11 |
24.01. |
915/859 |
23.2/21.9 |
24.7/18 |
134/129 |
129/92 |
51/25 |
163/137 |
0.35/0.30 |
0.33/0.43 |
15/18 |
25.01. |
928/805 |
30.9/33.5 |
29.9/26.4 |
143/138 |
515/491 |
8.1/5.3 |
755/698 |
0.24/0.27 |
0.92/0.84 |
10/9 |
26.01. |
942/819 |
34.6/31.5 |
32.7/25.2 |
135/129 |
99/81.5 |
5.4/4 |
1151 |
0.35/0.29 |
0.37/0.36 |
21/18 |
27.01. |
926/854 |
38.3/29.4 |
32.5/20.2 |
137/126 |
580/270 |
6.8/5.6 |
1006 |
0.50/0.44 |
0.93/0.76 |
21/14 |
Просек |
928/843 |
31/27.2 |
31.1/24.3 |
136/129 |
382/284 |
15.2/8.6 |
982/770 |
0.35/0.29 |
0.64/0.58 |
16,2/14 |
ОД 30.01.2023. ДО 03.02.2023.ГОДИНЕ
Датум |
Дан |
Доручак |
Ужина |
Ручак |
30.01. |
Понедељак |
Чај,руска салата са шунком,хлеб (каша) |
Пудинг са кексом
(пудинг) |
Бела чорба,шпагете са млевеним месом (пасирано) |
31.01. |
Уторак |
Млеко,бутер,џем,хлеб (чоколино) |
Пуж пица (попара) |
Пасуљ са поврћем,купус-шаргарепа салата,хлеб (пасирано) |
01.02. |
Среда |
Чај,намаз са сланиницом, хлеб (омлет) |
Кох
(кох) |
Мусака од карфиола са месом,кисело млеко,хлеб (пасирано) |
02.02. |
Четвртак |
Компот, намаз са туњевином, (каша) |
Кифлице са кремом
(банана) |
Сарма од киселог купуса са месом (сладак купус са месом) |
03.02. |
Петак |
Јогурт,пројаница са сиром
(палента) |
Воће-кекс
(воћна каша) |
Кромпир пире,фаширана шницла,кис.купус салата,хлеб (пасирано) |
Датум |
Калорије |
Беланчевине |
Масти |
Угљени хидрати |
Минерали |
Витамини |
||||
Ca |
Fe |
A |
B1 |
B2 |
C |
|||||
30.01. |
902/819 |
34.6/31.5 |
32.7/25.2 |
135/109 |
99/81.5 |
5.4/4 |
163/137 |
0.35/0.29 |
0.37/0.36 |
21/28 |
31.01. |
916/854 |
38.3/29.4 |
32.5/20.2 |
127/106 |
580/270 |
6.8/5.6 |
1657 |
0.50/0.44 |
0.93/0.76 |
11/14 |
01.02. |
933/880 |
32/29.9 |
35.7/31 |
120/106 |
587/465 |
4.2/2.7 |
688/646 |
0.31/0.19 |
0.69/0.55 |
6/1 |
02.02. |
875/859 |
23.2/21.9 |
24.7/18 |
124/109 |
129/92 |
51/25 |
1151/1006 |
0.35/0.30 |
0.33/0.43 |
55/48 |
03.02. |
928/805 |
30.9/33.5 |
29.9/26.4 |
143/108 |
515/491 |
8.1/5.3 |
755/698 |
0.24/0.27 |
0.92/0.84 |
20/18 |
Просек |
918/843 |
31/27.2 |
31.1/24.3 |
128/108 |
382/284 |
15.2/8.6 |
882/770 |
0.35/0.29 |
0.64/0.58 |
22/21 |
Напомена:
У загради је јеловник за децу јасленог узраста од 6 до 12 месеци.
Јеловник саставила комисија у саставу: Дејан Николић-шеф кухиње „Бамби“,
Ана Цогољевић-Нутрициониста.